website laten maken
Zoetermeer.

Een webshop of website laten maken in Zoetermeer of omgeving? Wij bouwen professionele en betaalbare websites.

Zoetermeer

Voor tientallen klanten in omgeving Zoetermeer actief.

websites

We bouwen aantrekkelijke en goed vindbare WordPress websites.

webshops

Met WooCommerce maken we jouw webshop een succes.

webdesign laten maken Zoetermeer.

Een nieuwe website laten maken voor jouw organisatie in Zoetermeer? Wij ontwerpen en bouwen aantrekkelijke, functionele en toch betaalbare WordPress-websites en WooCommerce webshops.  We geloven in de kracht van persoonlijk contact en dat vertaalt zich naar een betrokken aanpak en langdurige relaties. We zijn actief voor tientallen bedrijven en organisaties in de omgeving van Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Delft en beheren honderden websites voor klanten door het hele land. Nieuwsgierig naar de websites en webshops die we hebben gemaakt? Bekijk dan ons werk.

Wordpress

wordpress website laten maken Zoetermeer.

WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld en daarmee de basis voor honderden miljoenen websites. En dat is niet voor niks, WordPress heeft voor ons als websitebouwer en voor jouw organisatie in Zoetermeer veel voordelen. Een nieuwe website laten maken? Kies voor een WordPress website.

  • Open source techniek, altijd in beweging.
  • Eenvoudig zelf je website aanpassen.
  • Ontelbare mogelijkheden door vele thema’s en plugins.
  • Niet afhankelijk van één leverancier.
  • Werkt op ieder apparaat en met elke browser.
Websitebouwer Zoetermeer

websitebouwer Zoetermeer.

We zijn als websitebouwer actief in Zoetermeer en omgeving. We combineren content, webdesign en techniek om tot fantastische websites en webshops te komen. We staan altijd in persoonlijk contact met onze klanten, want alle projecten beginnen aan tafel, vrijblijvend en met een kop koffie. Een meeting via Teams is natuurlijk altijd een optie, maar we vinden het leuk om klanten echt te leren kennen en duurzame relaties op te bouwen.

Kantoor in binnenstad Delft

actief in Zoetermeer, basis in Delft.

Vanuit ons kantoor in de Delftse binnenstad, werkt ons team van betrokken en enthousiaste specialisten aan websites en webshops van bedrijven uit voornamelijk de omgeving van Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer. Ons kantoor is een paar minuten lopen vanaf Delft CS en heeft parkeergelegenheid voor de deur. Zo zijn we goed bereikbaar met de auto, fiets en het OV. Benieuwd hoe we erbij zitten? Je bent van harte welkom, we vertellen graag alles over het maken van een webshop of website en onze andere activiteiten op het gebied van online marketing.

WordPress website laten maken.

Interesse om voor jouw bedrijf of organisatie in Zoetermeer een WordPress website te laten maken? Of wil je een webshop laten maken? We maken graag een afspraak en komen bij je langs om je wensen te bespreken. Vul het contactformulier in of bel ons op 015-2061410, dan plannen we de afspraak gelijk in; meestal kan dat binnen een paar werkdagen. Ook voor een website laten maken in Delft of bijvoorbeeld een website laten maken in Pijnacker-Nootdorp komen we graag bij je langs.

een website zonder zorgen.

Met het volste vertrouwen een website laten maken. Dat kan! Wij kiezen bewust voor een servicegerichte, persoonlijke aanpak. Dat begint bij een eerste afspraak, maar duurt tot jaren na livegang. We investeren in solide technieken en kiezen betrouwbare partners. Websites en webshops die we opleveren, hosten we op hoogwaardige, redundant uitgevoerde serveromgevingen. We verzorgen updates, periodieke back-ups, monitoren 24/7 en staan natuurlijk klaar bij vragen over de website. We ontzorgen dus compleet, zodat jij je kan richten op andere zaken.

webdesign of template?

Een website laten maken start met de keuze tussen twee producten: een template gebaseerde basis-website of een premium website op basis van op-maat webdesign. Beide websites maken we met WordPress en hebben in de back-end dezelfde kracht; verschil zit dus in de keuze tussen wel of geen webdesign laten maken.

WordPress Basis website laten maken.

Een template gebaseerde website laten maken voor jouw bedrijf in Zoetermeer? Voordelig, maar toch professioneel? Dan is de WordPress Basis-website ideaal voor jou. Bij het bouwen van deze website, gaan we volledig uit van een standaard template dat we voor meerdere klanten en projecten inzetten. Er komt geen webdesigner aan te pas, we implementeren de aangeleverde huisstijl, plaatsen de content en kunnen de website snel opleveren en vooral zeer voordelig aanbieden, namelijk al vanaf € 595,- eenmalig.

WordPress Premium website laten maken.

Een onderscheidende website laten maken, tot in detail gebaseerd op de huisstijl van je bedrijf en met een duidelijk doel voor ogen? Dan kies je de WordPress Premium website. Er worden eerst schematische uitwerkingen gemaakt, wireframes genaamd, waarin jouw wensen en de technische uitwerking ervan samen komen. Deze functionele schetsen vormen – na eventuele aanpassingen en akkoord – de basis voor het verdere webdesign en voor het opstellen van de content. Zodra het webdesign klaar is en ook de content (teksten, afbeeldingen, video’s, etc.) compleet is, starten we met bouwen. De nieuwe website wordt bereikbaar op een testlocatie en we verzorgen de livegang als de site volledig naar tevredenheid is.

responsive webdesign.

Voor zowel de WordPress Basis als Premium website geldt dat het webdesign volledig responsive is. De techniek wordt zo opgezet dat de weergave van de website zich automatisch aanpast op het formaat van het scherm van de bezoeker. Zo zorgen we dat de website optimaal functioneert op alle apparaten en in alle browsers. Desktop, laptop, tablet of smartphone; het maakt niet uit, de website presteert optimaal. Belangrijk voor de vindbaarheid en natuurlijk om je bezoekers vast te houden en overtuigen. Wil jij ook een website met een responsive webdesign laten maken? Laat het ons weten!

beheer je website zelf.

Door ons een website laten maken, maar zelf wijzigingen doorvoeren? Dat kan, kost niks! Grootste voordeel van WordPress is dat je zelf gemakkelijk wijzigingen op de website kan doen, zoals teksten en afbeeldingen aanpassen, projecten toevoegen of bijvoorbeeld nieuwsberichten plaatsen. Uiteraard kan je de gewenste wijzigingen ook gewoon aan ons doorgeven, dan doen wij dat voor je. Voeren we structureel wijzigingen voor je door, dan is het rendabel om een pakket te kiezen waarbij bijvoorbeeld maandelijks één of twee wijzigingen inclusief zijn.

meer voordelen van open source.

Naast het zelf kunnen beheren van je website, heeft WordPress nog veel meer voordelen. Belangrijkste pluspunt is dat de basis van WordPress ‘open source’ is, waardoor veel partijen wereldwijd ermee werken en je dus nooit van één leverancier afhankelijk bent. Iedere ontwikkelaar kan bovendien aanvullende technieken programmeren, waardoor er al vele duizenden thema’s en plugins bestaan die we kunnen gebruiken. Een nieuwe website laten maken en specifieke wensen qua functionaliteit? Dan kunnen we in de meeste gevallen een plugin gebruiken die door een andere ontwikkelaar is gemaakt en dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten.

meer dan websites bouwen.

Bij het volledig ontzorgen van onze klanten, hoort natuurlijk ook het voorzien in alle ‘bijzaken’. Naast het website bouwen, verzorgen we de hosting, beheren we de domeinnaamregistraties en regelen SSL Certificaten. Ook helpen we onze klanten in Zoetermeer en omgeving met alle aspecten van online marketing, zoals digitale nieuwsbrieven, plaatsen van berichten op social media en zoekmachine optimalisatie (SEO). En hebben we de expertise niet in huis, dan bevinden we ons in een specialistisch netwerk van professionals die onze klanten wel verder kunnen helpen. We vormen dus een sterke basis voor alle zaken die samenhangen met een website laten maken.

webshop laten maken Zoetermeer.

Op zoek naar een professionele partij om je webshop te laten maken in Zoetermeer? Dan maken we graag een afspraak om te laten zien wat we in huis hebben. Dagelijks werken we aan het webdesign, de bouw en het beheer van meerdere webshops. Als solide basis gebruiken we WordPress en de webshop-plugin WooCommerce. Dit combineren we met aantrekkelijk webdesign en een doordachte structuur. Zoals ook bij de WordPress-websites, hanteren we voor WooCommerce-webshops twee versies: een template gebaseerde webshop (basis) en een versie waarbij we starten met een volledig custom webdesign (premium). Voor alle mogelijkheden kijk je op de pagina webshop laten maken of neem contact op voor een afspraak.

betere Google-ranking in Zoetermeer.

Heb een aantrekkelijke webshop of website laten maken, maar wordt deze niet goed gevonden in Google en andere zoekmachines? Dat is zonde natuurlijk! Als wij je website of webshop bouwen, houden we uiteraard rekening met de vindbaarheid en kunnen je aanvullend adviseren. We doen dan zoekwoordenonderzoek, helpen bij het kiezen van de juiste keywords en het schrijven van website-teksten. Vaak is dat specifiek gericht op een product of dienst en dan gecombineerd met een plaatsnaam zoals Zoetermeer. Heb je door een andere partij een website laten maken? Ook dan kunnen we je helpen bij het beter gevonden worden. Samen zorgen we voor een hogere positie in Google, meer bezoek en hogere verkoopcijfers.