Website laten maken Zoetermeer

Website laten maken Zoetermeer

Op zoek naar een internetbureau in Zoetermeer om een website te laten maken? Wij bouwen professionele en aantrekkelijke websites voor iedere ondernemer.

Internetbureau Zoetermeer

Vanaf Bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker, vlakbij Zoetermeer, werken we dagelijks aan het maken van nieuwe- en verbeteren van bestaande websites en webshops. Daarbij werken we voor- en met bedrijven en organisaties in Zoetermeer en omstreken.

Benieuwd naar ons werk? Hier vind je een overzicht van afgeronde projecten.

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Spreken we af in Zoetermeer of Pijnacker?

Graag vertellen we je alles over onze website-oplossingen! Je bent natuurlijk van harte welkom bij ons in Pijnacker, maar we komen ook graag bij jou langs in Zoetermeer. Laat ons weten wat je voorkeur heeft via het contactformulier of bel ons direct op 015-3615497.

Website maken

Voor jouw bedrijf in Zoetermeer of omgeving een website laten maken? Dan hebben we twee opties: een Wordpress Website of een Website op Maat. Onderstaand meer informatie:

Wordpress Website laten maken

Een website laten maken? Dan is er een grote kans dat je kiest voor Wordpress: het meest gebruikte website-platform ter wereld. Wordpress is een open source Content Management Systeem (CMS) dat door ontwikkelaars wereldwijd is ontwikkeld.

Met Wordpress kun je zelf vrijwel alle gewenste wijzigingen op de website doorvoeren.

Wordpress

Door uit te gaan van bestaande templates kunnen we een Wordpress Website zeer voordelig maken, maar natuurlijk is er ook mogelijkheid om uit gaan van een custom webdesign. De mogelijkheden van Wordpress zijn eindeloos!

Website op maat laten maken

Website op maat

Geen behoefte om zelf wijzigingen op de website door te voeren, maar wel op zoek naar een professionele website met volledig custom design? Dan is de Website op Maat waarschijnlijk het best passende product. Daarnaast is een voordeel van dit product dat de maandelijkse kosten normaal gesproken een stuk lager zijn dan bijvoorbeeld bij een Wordpress Website.

Domeinen, Certificaten, Hosting en meer

Als allround internetbedrijf verzorgen we voor de meeste klanten een totaalpakket van alle bijkomende diensten, zoals hosting, domeinregistratie, een SSL certificaat, onderhoud van de website, ondersteuning bij vragen en vaak ook advies met het oog op de vindbaarheid. Samen zorgen we dat jouw nieuwe website een succes wordt!

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97