de volgende stap naar
online succes.

We ontwerpen en bouwen websites en shops, creëren content en ondersteunen met SEO, SEA en Social.

persoonlijk en servicegericht

Ons doel is om online impact te maken voor jouw organisatie en daarbij geloven we in een persoonlijke en servicegerichte aanpak.

wat kunnen we voor je doen?

Een nieuwe website laten maken of op zoek naar ondersteuning voor een bestaande website? Of naar advies over vindbaarheid en het inzetten van social media? Aan tafel brengen we wensen in kaart en bespreken we wat wij voor je kunnen doen. Klikt het? Dan starten we met een doortastende oriëntatie, bepalen het doel en werken stapsgewijs naar het eindresultaat. We komen geregeld samen voor tussentijdse feedbackrondes over design, content, en techniek, en houden persoonlijk contact, ook na oplevering.

Websites

websites.

We ontwikkelen doelgerichte en gebruiksvriendelijke WordPress websites. Meestal op basis van een webdesign op maat, soms template-gebaseerd en daarmee zeer voordelig. We assisteren en adviseren bij creatie van content, het opbouwen van vindbaarheid, AVG-toepassing, koppeling met social media, Google Analytics en andere technieken. We begeleiden het traject persoonlijk, van intake tot livegang en vaak ver daarna.

webshops.

Starten met online verkoop of je bestaande webwinkel naar een hoger niveau tillen? Wij bouwen WooCommerce webshops, betaalbaar en toch boordevol functionaliteit. Ook als het gaat om samengestelde- of op maat gemaakte producten, kunnen wij het online verkoopproces optimaal inrichten. Met meer dan 10 jaar ervaring in E-commerce en een frisse blik vooruit, weten we wat er nodig is voor een volgende stap naar online succes.

Webshops
Hosting

hosting, onderhoud & support.

Betrouwbare en snelle hosting, deskundig onderhoud van de techniek en goede support zijn de basis ingrediënten om een website probleemloos te laten draaien. Wij zorgen dat je hier geen omkijken naar hebt, net als naar zaken als domeinregistratie en SSL-certificaten. Daarnaast assisteren we graag bij doorontwikkeling en optimalisatie; een website is immers nooit helemaal af.

ontwerp en fotografie.

Niet alleen de website vernieuwen, maar eerst een (nieuwe) huisstijl laten ontwerpen? Of op zoek naar het perfecte plaatje voor op de nieuwe site? Ons creatieve team kan op alle vlakken van ontwerp en fotografie bijspringen om de juiste indruk te maken.

teksten.

Teksten op een website zijn deels bepalend voor het succes. Zowel voor de vindbaarheid als voor het aanspreken en verleiden van bezoekers. In ons team hebben we zowel creatieve tekstschrijvers als specialisten die gericht op de juiste zoektermen een tekst kunnen opstellen.

social media.

Actiever aan de slag met social media? Wij helpen onze klanten bij het aanmaken en vormgeven van Social Media-profielen en de creatie van content voor nieuwe posts. Zo bereik je jouw doelgroep optimaal, creëer je interactie en een band.

SEO & SEA.

Het succes van een website of webshop is (groten)deels afhankelijk van vindbaarheid. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren (SEO) van de website, zodat die beter gevonden wordt. Daarnaast werken we met SEA-specialisten die AdWords-campagnes opzetten en onderhouden.

nieuwsbrieven.

Regelmatig je klanten en relaties informeren over nieuwsupdates, nieuwe producten of acties? We ontwerpen en bouwen nieuwsbrieftemplates om periodiek digitale mailings te kunnen versturen. Zo houd je jouw relaties op de hoogte en betrokken!