Delfts webbureau met meer
dan 10 jaar ervaring.

We bouwen en onderhouden websites en webshops voor het MKB, creëren content en ondersteunen met online marketing.

betrokken specialisten

Ons team is deskundig, ervaren en oprecht betrokken. We ontzorgen onze klanten maximaal en er is geen klant die we niet bij voornaam kennen.

wij zijn telstar_web.

Een allround webbureau in Delft, gedreven door enthousiaste en betrokken specialisten. We bundelen de kracht van ontwerp, content en techniek om tot waanzinnige websites te komen en vergroten impact met online marketing. Zo zetten we al meer dan 10 jaar voor onze klanten ‘een volgende stap’ naar online succes.

We maken websites en webshops, creëren content en ondersteunen met online marketing, voornamelijk voor het MKB en voor ZZP’ers. We werken procesmatig en gestructureerd, zijn deskundig, ervaren en oprecht betrokken. Er is geen klant die we niet bij voornaam kennen en dat zorgt voor prettige werkrelaties.

De wortels van telstar_web liggen in Pijnacker, waar we in 2012 zijn gestart. We hebben dan ook veel klanten in de omgeving Pijnacker-Nootdorp en zijn nog regelmatig bij onze collega’s van Telstar Mediacentrum & Telstar Print te vinden. Ondertussen werken we ook voor veel organisaties in de omgeving van Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en daarbuiten. Regelmatig reizen we ook af naar klanten in de omgeving van Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven en zelfs Maastricht. Afstand hoeft dus nooit een obstakel te zijn!

Rick Diemers

Rick.

8BGwE6adHzMAd7TK

Tim.