Over ons

Over ons

Telstar Webprojecten & Advies is een allround internetbedrijf. Onze focus ligt op het ontwikkelen van professionele, aantrekkelijke en doelgerichte websites en -shops voor bedrijven en instellingen in omgeving Pijnacker, Delft & Zoetermeer. Daarbij streven we naar een optimaal service-level voor onze klanten in een goede, prettige werkrelatie.

Telstar Webprojecten & Advies is in 2012 ontstaan vanuit een nauwe samenwerking met Telstar Uitgeverij en Telstar Media en tot op de dag van vandaag zijn we nauw aan elkaar gelieerd. Door deze partnerships houden we veel feeling met de uitgeversbranche en grafische industrie en zijn we regelmatig bezig met bijvoorbeeld web-2-print projecten.

We werken voor een breed scala aan bedrijven en instellingen, variërend van de lokale bakker, tot landelijk bekende bouwbedrijven en internationaal opererende marketing- en pensioenbureaus. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in of rondom Pijnacker-Nootdorp, maar we werken ook voor bedrijven die verder weg zijn gelegen; verspreid over heel Nederland en soms daarbuiten.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97