fantastische websites die
het verschil maken.

We maken een website waarmee jouw organisatie zich trots presenteert, door optimale prestatie op alle apparaten.

WordPress

Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen.

responsive

Overzichtelijk en functioneel op alle formaten schermen.

vindbaar

Goed vindbaar en conversie gericht, bezoekers worden klanten.

website laten maken.

Een (nieuwe) website laten maken? We ontwikkelen professionele en doelgerichte WordPress websites. Gestructureerd en met oog voor detail, combineren we de kracht van ontwerp, content en techniek. Elk project start met een doortastende oriëntatie. We brengen wensen in kaart en bepalen samen het doel. Zo werken we stapsgewijs naar de livegang van je nieuwe website en een volgende stap naar online succes.

Wireframes

wireframes.

We starten met wireframes. Deze functionele schetsen geven een globale structuur en indeling van de pagina’s weer. Wat is de belangrijkste boodschap, hoe structureren we content, waar komen de call-to-actions? De wireframes vormen het skelet van de website en zo een goede basis voor het webdesign.

 • Wireframes zijn de basis voor het verdere ontwerp.

 • De schetsen weerspiegelen een globale website-structuur.

 • Na feedbackrondes en akkoord starten we met het webdesign.

Wedesign

webdesign.

Als de wireframes definitief zijn, starten onze ontwerpers met het webdesign. Op basis van de huisstijl wordt een ‘op maat’ ontwerp voor de website gemaakt. We zorgen ervoor dat je boodschap duidelijk en aantrekkelijk op het scherm komt en bekijken hoe we je bezoeker kunnen verleiden tot actie.

 • Op basis van de wireframes starten we met ontwerpen.

 • Een volledig op-maat webdesign komt tot stand.

 • Het webdesign geeft perfect weer hoe de website eruit gaat zien.

Bouw

bouw.

Na akkoord op het webdesign, start het bouwen van de website. Programmeurs vertalen het ontwerp tot op de pixel nauwkeurig naar een WordPress-website. Uiteraard hebben gebruikersgemak en functionaliteit hoge prioriteit, net als de ‘responsive’ weergave en werking op alle schermformaten.

 • Het webdesign wordt één op één nagebouwd.

 • De content wordt geïmplementeerd.

 • We presenteren een werkende testlocatie van de website.

Service en advies

service en advies.

De laatste feedback wordt verwerkt en na akkoord, verzorgen we de livegang. We (dubbel) checken of alles goed functioneert, koppelen en configureren aanvullende technieken, zoals social-feeds, Google Analytics en Search Console. We geven WordPress-uitleg en zorgen dat je desgewenst zelf wijziging op de website kan doorvoeren.

 • Zodra de testlocatie akkoord is, verzorgen we de livegang.

 • We controleren of alles goed functioneert en gemeten wordt.

 • Na de WordPress-uitleg kan je zelf wijzigingen doorvoeren.

er kan altijd meer.

Niet op zoek naar een ‘standaard’ website, maar naar een specifieke functionaliteit? Het maken van op-maat techniek is waar we in thuis zijn en enthousiast van worden. Laat ons weten wat je zoekt, we kijken graag met je mee en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

zoekwoorden onderzoek.

Beter gevonden worden? Dan is het belangrijk om te weten op welke termen wordt gezocht. Bij het schrijven van website-teksten, beginnen we daarom met zoekwoordenonderzoek. We gebruiken diverse tools om zoekvolumes in kaart te brengen en bepalen waar de kansen liggen.

contentadvies.

De content van een website (teksten, afbeeldingen, video) is bepalend voor het succes. Daarom assisteren en adviseren we graag bij het schrijven van teksten, vaak gericht op het creëren of verbeteren van vindbaarheid en om bezoekers te overtuigen en verleiden.

kan het ook eenvoudiger?

Of (meestal) in andere woorden: kan het niet goedkoper? Natuurlijk, dat kan. We maken ook websites zonder volledig op-maat ontwerp, waarbij we uitgaan van een vast template. We maken deze ‘Wordpress Basis-websites’ al vanaf € 595,-.

De Basis-website zorgt, ondanks de template-gebaseerde werkwijze, absoluut wel voor een professionele online uitstraling. En als je zelf de teksten op papier zet en afbeeldingen aanlevert, heb je dus voor een klein budget al snel een representatief eindresultaat.