zorgeloos online en altijd
persoonlijke service

Wij zorgen dat je website probleemloos draait, voorzien in betrouwbare hosting, deskundig onderhoud en prima support.

betrouwbaar

Solide hosting, deskundig onderhoud en goede support.

servicegericht

Aanpassingen op de website worden snel doorgevoerd.

persoonlijk

Wij staan persoonlijk voor je klaar bij vragen over de website en e-mail.

wij hosten je website en regelen alles.

Voor veruit de meeste websites en webshops die we maken, verzorgen we ook de hosting, het onderhoud en support. Uitgangspunt is altijd dat je zelf geen omkijken hebt naar alle bijkomende zaken, zoals updates van de techniek, back-ups, licenties en beveiliging. Ook monitoren we de up-time van onze servers 24/7, zodat een storing vaak al is opgelost voordat iemand het opmerkt.

groene hosting.

Alle websites die wij hosten, draaien op hernieuwbare energie en we mogen daarom de hosted green-batch gebruiken. De Green Web Check is een tool van The Green Web Foundation; een Nederlands initiatief dat de transitie naar een fossielvrij internet volgt en versnelt.

Green Web Check
Hosting

hosting.

De websites en webshops die we bouwen, hosten we op onze eigen servers (VPS) die draaien op hoogwaardige, redundant uitgevoerde platformen. Ook is bewust gekozen voor een gerenommeerde Nederlandse leverancier die garandeert dat de servers in datacentra in Nederland of elders in de EU staan.

 • Snelle en betrouwbare hosting van je website of webshop.

 • Ook hosting van e-mail is mogelijk.

 • Hosting binnen de EU, belangrijk voor de AVG!

Onderhoud

onderhoud.

Het up-to-date houden van de WordPress installatie en aanverwante technieken (thema’s / plugins) is essentieel voor het optimaal functioneren en de veiligheid. Deze werkzaamheden zijn dus standaard bij onze hostingpakketten inbegrepen. Daarnaast zorgen we voor periodieke back-ups en monitoren we de uptime van onze servers.

 • Geen omkijken naar updates van de techniek.

 • Periodieke back-ups zorgen voor zekerheid.

 • 24/7 uptime monitoring op serverniveau.

Support

support.

Na livegang van de website of webshop kan je zelf in WordPress aanpassingen doorvoeren. Heb je daarbij vragen? Dan staan wij persoonlijk voor je klaar. Ook voor bijkomende zaken, zoals het instellen van e-mail, kan je bij ons terecht. We ondersteunen telefonisch, per e-mail, op locatie en bij ons op kantoor.

 • Ondersteuning bij vragen over de website.

 • Ook assistentie bij instellen e-mailaccounts.

 • Altijd persoonlijk contact mogelijk.

Service en advies

service en advies.

Geen tijd (of zin) om zelf wijzigingen op de website door te voeren? Dan doen wij dat voor je. Dat kan ‘gewoon’ op nacalculatie, maar er zijn ook hostingpakketten waarbij deze wijzigingen zijn inbegrepen. We vertellen je er graag meer over! Ook bij vragen over social, mailings, Google Analytics, cookies, AVG en allerlei andere (bij)zaken helpen we je graag.

 • Wijzigingen op de website? Doen we graag!

 • We denken graag mee op gebied van online marketing.

 • Ook pakketten waarbij extra werk voor vaste prijs is inbegrepen.

website elders gebouwd?

Ook dan kunnen we je website vaak in beheer nemen. Geef ons even tijd en de juiste gegevens om te onderzoeken hoe de website ervoor staat. Als de technische staat oké is, migreren we de website naar één van onze servers en verzorgen vanaf dat moment hosting, onderhoud en support.

prijzen hosting, onderhoud & support.

Het ‘Start-pakket’ is er vanaf € 29,95 / maand en voor dit bedrag ben je al verzekerd van snelle en betrouwbare hosting, deskundig onderhoud en persoonlijke ondersteuning. Er zijn ook pakketten waarbij maandelijkse wijzigingen zijn inbegrepen; samen bespreken we welk pakket bij je past.

domeinen en certificaten.

Ons uitgangspunt is dat je geen omkijken hebt naar je website. Daar hoort natuurlijk ook bij dat we domeinregistraties en certificaten beheren. Geef ons door welk domein je op het oog hebt en wij registreren deze voor je. SSL Certificaat voor de website nodig? Regelen we ook!