website laten maken
Pijnacker-Nootdorp.

Een website laten maken in Pijnacker, Nootdorp of omgeving? Wij ontwikkelen professionele websites voor het MKB.

Pijnacker

Onze wortels liggen in Pijnacker, waar we in 2012 zijn gestart.

websites

We maken doelgerichte en gebruiksvriendelijke websites.

webshops

We bouwen professionele webshops, betaalbaar en functioneel.

webdesign maken Pijnacker-Nootdorp.

Een website laten maken in Pijnacker-Nootdorp of omgeving? Of starten met online verkoop en een webshop laten maken? Telstar Web is hét webbureau van Pijnacker-Nootdorp. We maken professionele, aantrekkelijke WordPress-websites en WooCommerce-webshops die het op ieder apparaat goed doen (responsive) en goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines. Bekijk gerust wat voorbeelden van ons werk of neem contact met ons op voor meer informatie.

Websitebouwer Pijnacker

websitebouwer Pijnacker.

Iedereen in Pijnacker en Nootdorp kent Telstar natuurlijk van de krant en de drukkerij. Telstar Web is in 2012 ontstaan vanuit een nauwe samenwerking met Telstar Mediacentrum en Telstar Print. Met ons enthousiaste en betrokken team, bundelen we sindsdien de kracht van webdesign, content en techniek om de beste websites en webshops te maken.

Kantoor in binnenstad Delft

van Pijnacker naar Delft.

In 2022 zijn we verhuisd van de Boezemweg in Pijnacker naar het Crommelinplein Delft. Ons nieuwe kantoor ligt aan de rand van de Delftse binnenstad en is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Het is een paar minuten lopen van Delft Centraal Station en we hebben parkeergelegenheid voor de deur. Een groot deel van onze klanten is natuurlijk gevestigd in Pijnacker-Nootdorp; we zijn dus nog steeds heel actief in de omgeving van Pijnacker. Bovendien werken we veel samen met onze collega’s van Telstar Mediacentrum en Telstar Print en zijn we nog vaak bij hen te vinden op Bedrijvenpark De Boezem.

Wordpress

daarom een WordPress-website laten maken.

Een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf in Pijnacker of Nootdorp? Goede keuze! WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Bovendien ben je nooit meer afhankelijk van een leverancier.

  • Beheer zelf gemakkelijk je website.
  • Werkt op ieder apparaat.
  • Ontelbaar veel thema’s en plugins beschikbaar.
  • Open Source techniek, dus onafhankelijk van je leverancier.
  • Meest gebruikte CMS ter wereld.

website laten maken Pijnacker-Nootdorp.

Belangrijk pluspunt van een WordPress website laten maken, is dat je de content van de website zelf kan beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen of een video plaatsen, het is een fluitje van een cent. En lukt het toch niet, dan kan je altijd op ons terugvallen. We hebben al voor veel bedrijven en andere organisaties in de omgeving van Pijnacker en Nootdorp een website mogen maken; hierbij een aantal voorbeelden: Bloemendaal Ruigrok, De Bieslanddagen, Zorgkwekerij Bloei, Bakkerij Rijnbeek, Grand Café De Drie Heeren, Geelhoed Metaalhandel, VanderHelm, Orator, Autoschade OostAmbacht.

afspraak plannen in Pijnacker of Nootdorp.

Een website laten maken voor jouw bedrijf? Dan maken we graag eerst kennis. Dat kan natuurlijk bij ons op kantoor in Delft, maar wij komen ook graag bij jou langs in Pijnacker of Nootdorp. Samen nemen we je wensen door en bespreken we hoe wij je van dienst kunnen zijn bij het maken van een nieuwe website of het in beheer nemen van een bestaande website. Ook kunnen we adviseren op het gebied van vindbaarheid, assisteren met het opstellen van content en andere aspecten online marketing. Direct een afspraak maken? Bel ons op 015-2061410 of vul het contactformulier in. Ook voor een website laten maken in Delft of bijvoorbeeld een website laten maken in Zoetermeer kan je uiteraard bij ons terecht.

meer dan een websitebouwer.

Een domeinnaam vastleggen, een SSL Certificaat registreren, het hosten en onderhouden van de website. Allemaal aspecten die vanzelf aan bod komen bij het website laten maken. Wij regelen al deze bijkomende zaken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Maar als allround websitebouwer doen we veel meer. We helpen onze klanten in Pijnacker en omgeving met online marketing, zoals het verzorgen van posts op social media, verzending van digitale nieuwsbrieven en zoekmachineoptimalisatie (SEO). En als klant heb je altijd één contactpersoon, dat werkt wel zo prettig!

geen zorgen, wij regelen het.

Voor jouw organisatie in Pijnacker of Nootdorp een website laten maken? Wij geloven in een servicegerichte en persoonlijke aanpak. We ontzorgen maximaal door betrouwbare hosting, deskundig website-onderhoud en goede ondersteuning indien nodig. We investeren in langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers door te kiezen voor solide technieken en betrouwbare partners. We monitoren 24/7 de status van onze servers, waardoor eventuele problemen vaak al zijn opgelost voordat er nadelige gevolgen zijn. Kortom: geen zorgen over je website of webshop.

keuze webdesign.

Een WordPress website maken start met de keuze tussen wel of geen webdesign. We bieden namelijk twee versies: Basis en Premium. Bij het maken van een WordPress Basis-website gaan we uit van een standaard template, terwijl de WordPress Premium-website wordt gemaakt op basis van een volledig uitgewerkt webdesign op maat.

basis-website laten maken.

We gaan bij dit product uit van een bestaand template dat we voor meerdere klanten en projecten inzetten. Zo kunnen we heel efficiënt een relatief eenvoudige, professionele website bouwen. We starten dus niet met het maken van een webdesign, maar richten het template in op basis van de aangeleverde huisstijl en voegen de content toe. Als de testlocatie compleet is en akkoord wordt bevonden, zorgen we dat de website live gaat. Op basis van deze template gebaseerde werkwijze kunnen we de WordPress Basis-website al aanbieden vanaf eenmalig € 595,-.

premium-website laten maken.

De meeste websites maken we op basis van de Premium-variant, waarbij we uitgaan van een volledig op-maat webdesign. Na een uitgebreide oriëntatie beginnen we met het ‘schetsen’ van de beoogde website-structuur en de indeling per pagina. Deze wireframes vormen de basis voor onze gesprekken en – na de nodige correctierondes en akkoord – zijn ze voor de ontwerpers ook het vertrekpunt voor het maken van het webdesign. Het ontwerp van de website laten we uiteraard volledig bij de huisstijl aansluiten en we houden rekening met de gewenste uitstraling, structuur en het doel van de site. Als het webdesign naar wens is, starten we met het bouwen van de website.

wijzigingen op je website doorvoeren.

Een WordPress website laten maken en daarna wijzigingen doorvoeren? Dat kan je gewoon zelf, ideaal! Voor het toevoegen van een foto, een tekstwijziging, het plaatsen van een nieuwsbericht of bijvoorbeeld een project, heb je geen websitebouwer nodig. Dat doe je zelf, zo gepiept. Toch liever de wijziging op je website door ons laten doorvoeren? Geen probleem natuurlijk, doen we graag. Laat je vaker wijzigingen door ons doorvoeren, kies dan voor een hostingpakket waarbij maandelijks bijvoorbeeld één of twee wijzigingen zijn inbegrepen.

website met responsive webdesign.

Een website laten maken die ook goed werkt op een tablet of smart phone? Vanzelfsprekend! Alle websites die we bouwen zijn ‘responsive’, wat wil zeggen dat de weergave van het webdesign automatisch aanpast aan de maat van het scherm waarop de website wordt bezocht. Zo zorgen we dat onze websites en webshops goed worden weergegeven op alle apparaten en net zo makkelijk te bezoeken zijn op desktop, laptop, smartphone en tablet. Dit is essentieel voor het gebruiksgemak van de bezoeker, maar weegt ook mee in de vindbaarheid van een website in de zoekmachines. Ook een responsive webdesign laten maken in Pijnacker-Nootdorp of omgeving? Neem dan contact met ons op!

voordelen van open source.

Een website laten maken op basis van WordPress heeft veel voordelen. Één van de belangrijkste pluspunten is dat WordPress een ‘open source’ systeem is, waardoor ontwikkelaars wereldwijd ermee kunnen werken en aanvullende technieken kunnen programmeren. Zo ontstaan er vele duizenden thema’s en plugins waar wij en andere webbouwers gebruik van kunnen maken; we hoeven dus vaak het wiel niet opnieuw uit te vinden. Bovendien zijn er dus veel bedrijven die met WordPress overweg kunnen, waardoor je relatief onafhankelijk bent van een leverancier.

WooCommerce webshop laten maken.

Voor jouw bedrijf in Pijnacker of Nootdorp een webshop laten maken? Wij bouwen aantrekkelijke en conversiegerichte WooCommerce-webshops. Net als bij een WordPress website bieden we hierbij een template gebaseerde basis-webshop en een premium webshop waarbij we starten met een volledig custom webdesign. Door onze uitgebreide kennis van alle aspecten van e-commerce, mede doordat we zelf een webshop runnen, kunnen we onze klanten vaak goed helpen en adviseren met alle aspecten van het online ondernemen. Van pakketverzending tot koppeling met tal van externe systemen. Kijk op onze pagina over webshop laten maken voor meer informatie.

goed gevonden worden in Pijnacker?

Een website laten maken die goed gevonden wordt in Pijnacker of Nootdorp? De websites die wij maken voldoen in de basis – technisch beschouwd – altijd aan de voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden. Of de website ook daadwerkelijk goed gevonden wordt, hangt van veel meer factoren af. Belangrijk onderdeel daarbij is de content van een website, dus de teksten die op de website staan en de structuur daarvan. Wij adviseren onze klanten indien gewenst met het opstellen van de teksten. We starten dan met een analyse, doen zoekwoordenonderzoek om in beeld te brengen op welke termen men zoekt en schrijven daarna – in samenspraak uiteraard – nieuwe website-teksten. We creëren dan bijvoorbeeld ook landingspagina’s, specifiek gericht op Pijnacker of Nootdorp. Zo helpen we onze klanten aan (lokaal) betere vindbaarheid, meer bezoekers en uiteindelijk groei van de onderneming of organisatie.