Website laten maken Pijnacker-Nootdorp

Website laten maken Pijnacker-Nootdorp

Telstar Webprojecten & Advies: hét internetbureau van Pijnacker-Nootdorp

Een website laten maken in Pijnacker-Nootdorp of omgeving? Dan kies je voor Telstar Webprojecten & Advies. Vanuit het Telstar-pand op Bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker maken we professionele, aantrekkelijke websites die het op ieder apparaat goed doen (responsive) en goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines.

Een website voor iedere ondernemer in Pijnacker-Nootdorp

We bouwen verschillende type websites waardoor we voor iedere ondernemer in Pijnacker-Nootdorp de passende oplossing kunnen bieden. We maken de websites zowel op 'open source' systemen zoals Wordpress als vaak ook op eigen techniek. Met deze werkwijze kunnen we iedere ondernemer in Pijnacker met een nieuwe website van dienst zijn. Welk product het beste bij jou past, is afhankelijk van gewenste functionaliteiten (nu en in de toekomst), budget en planning.

We hebben voor veel bedrijven uit de regio Pijnacker-Nootdorp al een website gemaakt, kijk maar eens naar het overzicht van onze klanten.

Websites die goed gevonden worden

Een nieuwe website uiteraard een goed idee, maar wanneer er geen bezoekers op de website komen heeft dat natuurlijk geen toegevoegd waarde. Door samen de strategie onder de loep te nemen, kunnen we de juiste zoektermen bepalen om ons op te richten bij het schrijven van nieuwe website-teksten. Zo zorgen we samen dat je nieuwe website op relevante termen goed gevonden wordt.

Responsive website: voor perfecte werking op ieder apparaat

De websites die we maken worden responsive opgezet. Dat wil zeggen dat de weergave en functionaliteit van de website zich automatisch aanpast aan de maat van het apparaat waarop deze wordt getoond.

Hiermee zijn de websites gebruiksvriendelijk voor desktop, laptop, tablet en mobiel. Bovendien is dit ook belangrijk voor de vindbaarheid van de website op mobiele apparatuur.

Website op maat laten maken

Website zelf beheren

Uiteraard kun je indien gewenst je website zelf beheren. Het toevoegen van pagina's of bijvoorbeeld nieuwsberichten plaatsen is geen probleem. Door het koppelen van het Content Management Systeem Wordpress kun je alle content op de website (menustructuur, teksten, afbeeldingen, video's, Google Maps, etc) zelf beheren. Uiteraard kunnen wij de wijzigingen ook voor je doorvoeren als dat je voorkeur heeft.

Voordeligste websites in Pijnacker-Nootdorp en omgeving

De websites die wij voor bedrijven in en om Pijnacker vervaardigen zijn niet alleen professioneel, maar ook nog eens zeer voordelig. We maken al websites vanaf een paar honderd euro; een nieuwe website hoeft dus niet duur te zijn!

Het internetbureau van Pijnacker-Nootdorp

Iedereen in Pijnacker kent Telstar natuurlijk van de krant en de drukkerij. Telstar Webprojecten & Advies is ontstaan vanuit een nauwe samenwerking met Telstar Uitgeverij en Telstar Media en tot op de dag van vandaag zijn we nauw aan elkaar gelieerd. Telstar Webprojecten & Advies is een allround internetbedrijf waar we dagelijks werken aan het ontwerpen, bouwen en verbeteren van websites en het bieden van advies met het oog op online strategie en marketing.

Interesse? Maak een afspraak

Neem contact met ons op en we maken een afspraak. Samen bespreken we of en hoe we je van dient kunnen zijn. We zijn telefonisch te bereiken op 015-3615497 of per e-mail op info@telstar-web.nl. We maken een afspraak bij ons op kantoor in Pijnacker-Nootdorp (op bedrijvenpark De Boezem) of komen een keer bij je langs om kennis te maken.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97