Website laten maken Delft

Website laten maken Delft

Een website laten maken en gevestigd in Delft of omgeving? Telstar Webprojecten en Advies is een internetbureau in Pijnacker, vlakbij Delft. We ontwikkelen aantrekkelijke en doelgerichte websites die goed gevonden worden en werken op dagelijkse basis voor- en samen met bedrijven in Delft en de ruime omgeving.

Nieuwsgierig naar ons werk? Kijk dan eens naar een overzicht van onze klanten en projecten.

Website laten maken Delft

Voor jouw bedrijf in Delft of omgeving een website laten maken? Wij werken met verschillende website-technieken en bieden daarmee voor iedere ondernemer een passende website.

Wordpress Website

Voor jouw bedrijf in Delft een website laten maken maar wel zelf de content van je website beheren? Dan kies je voor een Wordpress Website. Wij bouwen de website op basis van Wordpress - het meest gebruikte open source website-platform ter wereld - en je kunt daarna zelf de content van de website (zoals de teksten, afbeeldingen, video’s, etc.) beheren. Heel gemakkelijk en uiteraard zijn wij er om je daarbij te helpen indien gewenst.

Een aantal voorbeelden van bedrijven in Delft waarvoor we een Wordpress Website hebben gemaakt en onderhouden:

Wordpress

Bij een Wordpress Website kunnen we uitgaan van bestaande templates en op basis daarvan - dus zonder ontwerp - relatief voordelig een mooie website maken. Ook is het mogelijk om onze webdesigners een professioneel, custom webdesign te laten maken dat vervolgens door ons wordt gebouwd in Wordpress. Veel mogelijkheden dus!

Website op maat laten maken

Website op maat

Wil je een website laten maken met unieke look & feel, maar geen behoefte om zelf de content te beheren? Dan is de Website op Maat ook een goede optie! We gaan uit van een custom webdesign, maar de website wordt niet aan een CMS gekoppeld. Gewenste wijzigingen kunnen wij uiteraard voor je doorvoeren.

Responsive website laten maken

De websites die we maken, worden responsive opgezet, zodat ze op alle apparaten probleemloos functioneren. Zo kunnen bezoekers op hun smart phone of tablet de website net zo makkelijk gebruiken als anderen op een desktop of laptop. Bovendien is de website hierdoor beter vindbaar!

Vindbaarheid in Delft verbeteren?

Wil je dat jouw website beter gevonden wordt, bijvoorbeeld als men specifiek zoekt naar jouw product in Delft of omgeving? Wij kunnen je helpen. We starten met een analyse van de huidige website-techniek en voeren een zoekwoordonderzoek uit om te bekijken op welke zoektermen er relevant zoekvolume is. Vervolgens kunnen we met die kennis de content van je website herzien en aanvullen, bijvoorbeeld door het schrijven van landingspagina’s die specifiek zijn gericht op zoekverkeer in Delft en omgeving. Zo zorgen we voor betere vindbaarheid, meer bezoekers, leads en klanten.

Website Delft

Ook domeinregistratie, hosting, certificaten en meer

Wij zijn een allround internetbureau en kunnen je dus ook helpen bij het registeren van een domein, het verzorgen van de webhosting en bijvoorbeeld het instellen van een SSL certificaat. Daarnaast adviseren we onze klanten in Delft en omgeving op het gebied van vindbaarheid en hebben we een ruim netwerk van specialisten om ons heen, bijvoorbeeld op SEO en SEA-vlak. Je nieuwe website tot een succes maken? Wij zijn er voor je!

Afspraak maken in Delft of in Pijnacker?

Meer weten over het laten maken van een website? Dan komen we graag bij je langs in Delft en bespreken we alle mogelijkheden. Uiteraard ben je ook bij ons op kantoor in Pijnacker van harte welkom; net wat jou het beste uitkomt! Vul ons contactformulier in of bel direct 015-3615497 om een afspraak te maken.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 206 14 10