website laten maken
Delft.

website laten maken Delft.

Een WordPress website laten maken in Delft of omgeving? Wij ontwikkelen aantrekkelijke websites die goed gevonden worden.

Delft

telstar_web is een internetbureau in de Delftse binnenstad.

websites

Met WordPress maken we een website waar je trots op bent.

webshops

We maken ook professionele WooCommerce-webshops.

webdesign Delft.

Voor jouw bedrijf in Delft een professionele website laten maken of een webshop laten maken? Wij bouwen aantrekkelijke en doelgerichte WordPress-websites en WooCommerce-webshops. Op dagelijkse basis werken we voor- en samen met bedrijven in Delft en de ruime omgeving. Nieuwsgierig naar onze websites en webshops? Kijk dan eens bij ons werk.

Om privacy redenen heeft Google Maps uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Delftse websitebouwer.

Telstar Web is een allround webbureau, gevestigd aan het Crommelinplein 1 in Delft. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken specialisten, die dagelijks de kracht van ontwerp, content en techniek combineren om waanzinnige websites te maken. We werken vooral voor het MKB en voor ZZP’ers in Delft en omgeving.

Kantoor in binnenstad Delft

kantoor in binnenstad Delft.

Ons kantoor ligt aan de rand van de Delftse binnenstad, op vijf minuten lopen vanaf Delft Centraal Station en toch met parkeergelegenheid voor de deur. We zijn dus goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. De ingang van het kantoor is aan de kant van het Crommelinplein (het voormalig GGD-gebouw) en inpandig is er een doorgang naar het pand BACINOL 2 aan de Hooikade, met onder meer café brasserie Huszár. Vanuit ons kantoor is het langs de Delftse grachten slechts enkele minuten wandelen naar het hart van de binnenstad. Zo zijn onder meer de terrasjes op de Beestenmarkt en Paardenmarkt altijd een leuke uitvalsbasis als er iets te vieren is of om het zakelijke met het aangename te combineren.

Wordpress

voordelen WordPress website laten maken.

Voor jouw bedrijf in Delft een WordPress website laten maken? WordPress is een gratis en eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem (CMS) dat door ontwikkelaars wereldwijd is ontwikkeld en wordt onderhouden.

  • Meest gebruikte platform ter wereld.

  • Eenvoudig zelf te beheren.

  • Responsive en cross-browser compatible.

  • Gemakkelijk uit te breiden; vele duizenden thema’s, lay-outs en plugins beschikbaar.

  • Niet afhankelijk van een leverancier door Open Source techniek.

WordPress website laten maken Delft.

Groot voordeel van de keuze voor een WordPress website maken, is dat je na oplevering zelf de teksten, afbeeldingen en video’s kan aanpassen. Het beheren van de content is heel gemakkelijk en uiteraard zijn wij er om je te helpen indien nodig. Een aantal voorbeelden van bedrijven in Delft waarvoor we een professionele WordPress-website maken en onderhouden: Octatube Services, Steeds Advies, Delft Personen Vervoer, CommSa, Greenfox, Rootz Muziekscholen.

template of custom webdesign?

Bij het WordPress website maken, bieden we als webbureau in Delft twee versies: Basis en Premium. Waar de WordPress Basis template-gebaseerd wordt opgezet is er bij de WordPress Premium-website sprake van een ontwerpstadium waarbij de pagina’s van de site eerst volledig worden ontworpen.

basis WordPress website maken.

Bij de WordPress Basis-website gaan we niet uit van een op-maat webdesign, maar we gebruiken een bestaand template om een simpele, professionele website neer te zetten. We starten met de implementatie van de huisstijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van de standaard elementen binnen het template.  Vervolgens gaan we aan de slag met implementatie van de content en zorgen we ervoor dat de website compleet wordt. We presenteren de testlocatie en – na akkoord – verzorgen we de livegang. Vanaf dat moment kun je uiteraard zelf de content beheren m.b.v. WordPress. Doordat er geen website design wordt gemaakt, kunnen we het WordPress website maken heel voordelig aanbieden, al vanaf € 595,-.

premium WordPress website maken.

Voor een deel van onze klanten is de WordPress Basis-website toereikend, maar meestal gaat de voorkeur naar een ‘eigen / uniek website design’. In dat geval kiezen we dus de WordPress Premium-website. We starten een professionele website maken dan met een doortastende oriëntatie, waarna we wireframes uitwerken. Deze schetsen weerspiegelen een globale website-structuur en zijn de basis voor het website design. Als de wireframes akkoord zijn, maken onze ontwerpers een volledig op-maat webdesign waarin jouw boodschap optimaal op het scherm komt. Uitgangspunt hierbij is altijd dat het webdesign volledige aansluit bij de huisstijl en beoogde uitstraling. Zodra het website design akkoord is, wordt het ontwerp één op één nagebouwd en komt de website tot stand.

responsive webdesign laten maken.

De professionele websites die we maken, worden responsive opgezet, zodat ze op alle apparaten probleemloos functioneren en het webdesign optimaal uitkomt op elk scherm. Zo kunnen bezoekers op hun smart phone of tablet de website net zo makkelijk gebruiken als anderen op een desktop of laptop. Bovendien is de website hierdoor beter vindbaar! Meer weten over het laten maken van een nieuw website design in Delft of omgeving? Als webbureau in Delft komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor het website laten maken in Pijnacker of een website laten maken in Zoetermeer zijn we je graag van dienst!

onafhankelijk. handig!

Een website op maat laten maken? Dan ben je daarna relatief onafhankelijk van de website bouwer. Omdat WordPress websites wereldwijd zeer goed vertegenwoordigd zijn ben je niet afhankelijk van één leverancier. Mocht je het onderhoud elders willen onderbrengen dan kunnen de werkzaamheden door diverse ontwikkelaars worden voortgezet. Daarnaast is het mogelijk aanpassingen in de content door meerdere personen te laten uitvoeren. Zo kunnen personeelsleden met WordPress-ervaring vaak snel aan de slag; dat is lastiger bij een CMS dat op maat is ontwikkeld.

professionele website laten maken? afspraak in Delft.

Meer weten over een professionele website laten maken? Dan komen we graag bij je langs, maar uiteraard ben je ook bij ons op kantoor in Delft van harte welkom. We bespreken samen de mogelijkheden op het gebied van content, webdesign en techniek en bekijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. Vul ons contactformulier in of bel direct 015-2061410 om een afspraak te maken.

webshop laten maken.

Geen website laten maken, maar een webshop laten maken in Delft? Ook dan zijn we je als webbureau in Delft graag van dienst. Als allround website bouwer, maken we ook professionele WooCommerce-webshops. Dat kan, net als bij het WordPress website maken, gebaseerd op een template en daardoor zeer voordelig. Maar uiteraard gaan we bij voorkeur uit van een volledig op-maat webdesign om jouw assortiment optimaal te etaleren. Meer informatie over een webshop laten maken? Wij vertellen je er graag alles over.

wijzigingen op de WordPress website maken.

Een professionele website laten maken, maar zelf geen tijd om wijzigingen door te voeren en updates te plaatsen? Dat is zonde natuurlijk. Met WordPress kan je een groot deel van de content op de website zelf wijzigen, maar als je daar niet aan toe komt, doen wij het graag voor je. We bieden ook hostingpakketten aan waarbij iedere maand een aantal wijzigingen is inbegrepen; dat is dan wellicht interessant!

niet alleen website bouwen.

Wij zijn een allround website bouwer en kunnen je naast het webdesign en website bouwen dus ook helpen bij het registeren van domeinen, het verzorgen van de webhosting en bijvoorbeeld het instellen van een SSL-certificaat. Daarnaast adviseren we onze klanten in Delft en omgeving waarvoor we de website bouwen ook op het gebied van vindbaarheid en hebben we een ruim netwerk van specialisten om ons heen, bijvoorbeeld op SEO en SEA-vlak. Een nieuwe website bouwen en tot een succes maken? Wij zijn er voor je!

vindbaarheid in Delft verbeteren?

Een professionele website laten maken of een webshop laten maken, maar nu wil je dat jouw website of webshop beter gevonden wordt in Delft en omgeving? Wij kunnen je helpen. We starten met een analyse van de huidige website-techniek en voeren een zoekwoordonderzoek uit om te bekijken op welke zoektermen er relevant zoekvolume is. Vervolgens kunnen we met die kennis de content van je website herzien en aanvullen, bijvoorbeeld door het schrijven van landingspagina’s die specifiek zijn gericht op zoekverkeer in Delft en omgeving. Ook kunnen we het webdesign aanpassen, zodat er meer ruimte is om lokale zoekwoorden beter tot hun recht te laten komen. Zo zorgen we met een website op maat voor betere vindbaarheid, meer bezoekers, leads en klanten.

website op maat Delft: zonder zorgen jouw website!

Bij ons in Delft een professionele website laten maken? Dan ben je verzekerd van een persoonlijke en servicegerichte aanpak, ook na livegang van een website op maat. We zorgen voor betrouwbare hosting, deskundig onderhoud en ondersteunen waar nodig. Doordat we onze servers bovendien 24/7 monitoren, zijn eventuele storingen vaak al opgelost voordat ze worden opgemerkt. Zo houden we de websites en webshops die we beheren goed bereikbaar en up-to-date. We streven er altijd naar dat onze klanten geen omkijken hebben naar de website en ervan verzekerd zijn dat de website probleemloos draait.