verkoop jouw producten online
met een wervelende webshop.

Met een professionele, aantrekkelijke en conversiegerichte webshop laten we de omzet van jouw bedrijf groeien.

WooCommerce

Betrouwbare webshop-techniek, boordevol functionaliteit.

vindbaar

Goede content en optimalisatie zorgen dat je webshop vindbaar is.

conversie

Bezoekers worden klanten door een conversiegericht webdesign.

webshop laten maken.

Op zoek naar een betaalbaar webbureau om te starten met online verkoop? Of om een bestaande webshop naar een hoger niveau te tillen? Wij bouwen WooCommerce webshops, aantrekkelijk en boordevol functionaliteit. Ons team is ervaren, betrokken en gemotiveerd om net die stap extra te zetten. Zo maken we al meer dan 10 jaar het verschil voor onze klanten.

Wireframes

wireframes.

Na een uitgebreide oriëntatie, maken we een uitwerking van de webshop en starten we met wireframes. We schetsen de verschillende pagina’s van de webshop en denken na over hoe we de producten presenteren en zorgen voor een snel en optimaal bestelproces. We bespreken de wireframes en werken deze verder samen uit.

 • Wireframes zijn de basis voor het webshop-ontwerp.

 • De schetsen geven de indeling van de webshop weer.

 • Na feedbackrondes en akkoord starten we met het webdesign.

Webshop design

webdesign.

Onze webdesigners starten met het ontwerp voor de webshop na afronding van de wireframes. Het webdesign wordt volledig ‘op maat’ gemaakt, waarbij we uitgaan van een bestaande huisstijl. Doel is uiteraard om de producten zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en de bezoeker uiteindelijk tot aankoop te verleiden.

 • Het webdesign sluit volledig aan bij de huisstijl.

 • Uitgangspunt is optimale productpresentatie en conversie.

 • Na akkoord op het ontwerp, starten we het met bouwen.

Bouw webhop

bouw.

Het webdesign nemen we één op één over en we zorgen voor een optimale weergave en gebruikersgemak op alle schermformaten. We voegen producten toe in de webshop en koppelen een testversie van de internetkassa.

 • De webshop wordt gebouwd en de kassa gekoppeld.

 • We presenteren een werkende testlocatie van de webshop.

 • Tijd om te testen en controleren of alles werkt.

Service en advies

livegang.

Na het testen en eventuele correcties, verzorgen we de livegang van de webshop. We controleren uiteraard of de kassakoppeling goed functioneert en configureren aanvullende technieken. We geven uitleg over de back-end, zodat je zelf het assortiment kan aanpassen en de bestellingen kan beheren.

 • Na akkoord verzorgen we de livegang van de webshop.

 • We geven uitleg over WordPress en WooCommerce.

 • Na de uitleg beheer je zelf het assortiment en de orders.

er kan altijd meer.

Online maatwerk-producten verkopen? Of koppelingen maken met leveranciers en producenten? Voor een deel van onze klanten maken we op dit vlak het verschil. Ook op zoek naar dergelijke specifieke functionaliteit? Dan maken we graag een afspraak met je.

zoekwoorden onderzoek.

Online verkopen begint bij het aantrekken van bezoekers en daarbij is vindbaarheid belangrijk. Om in kaart te brengen welke zoektermen interessant zijn, starten we met zoekwoordenonderzoek. Zo zien we waar de kansen liggen en dat geeft houvast bij het opstellen van teksten.

contentadvies.

Om de vindbaarheid van een webshop te verbeteren en conversie te verhogen, helpen we graag bij het opstellen van de content. We schrijven SEO-teksten, denken mee over de overige content (afbeeldingen, video’s, etc.) en helpen bij het uitwerken van de diverse processen.

kan het ook eenvoudiger?

Ja, dat kan. We maken ook webshops op basis van een vast template, zonder dat we uitgaan van een volledig op-maat ontwerp. Doordat we voor meerdere klanten hetzelfde template gebruiken, kunnen we deze ‘WooCommerce Basis-webshops’ al aanbieden vanaf € 795,-.

En ook met deze Basis-versie heb je een professionele webshop met krachtige back-end. Als je zelf bovendien de teksten schrijft en afbeeldingen aanlevert, kan je snel en laagdrempelig beginnen met de online verkoop van je producten.