werk waar we trots op zijn,
laten we graag zien.

De websites en webshops waar we samen met onze klanten aan werken, definiëren ons. Dit is wat we doen en waar we trots op zijn.

online impact is ons werk

In de afgelopen 10 jaar hebben we voor talloze organisaties impact gemaakt met een nieuwe website, webshop of online marketing. Onderstaand een selectie van ons werk.

Bloemendaal Ruigrok

Bloemendaal Ruigrok volledig ontzorgd.

Degelijkheid en goede ondersteuning, dat zocht accountants- en advieskantoor Bloemendaal Ruigrok. Wij creëerden de nieuwe website inclusief nieuwsbank API-koppeling, verzorgen digitale nieuwsbrieven en social posts. Alles strak ontworpen en met overzichtelijke structuur.

sterke groei Horrenstunter.nl met nieuwe shop.

Horrenstunter.nl maakte de overstap van een gratis webwinkel-platform naar een professionele WooCommerce-webshop. De shop verwerkt nu duizenden orders per jaar en SEO, SEA, conversie-optimalisatie en koppelingen met externe systemen zorgen voor groei en schaalbaarheid.

Horrenstunter.nl
Zorgkwekerij Bloei

kleurrijke website met shop voor Bloei.

De nieuwe website van Zorgkwekerij Bloei combineert de informatie over de zorgkwekerij, de winkel Land van Bloei en De Hoogwerkers (beschut werk). Bovendien zijn de producten die de hulpkwekers zelf maken of kweken, nu ook online te koop. Daar bloei je van op!

[M]media knalt van het scherm.

One-stop-shop voor digitaal bereik [M]media informeert met de nieuwe website zowel adverteerders als publishers. Een overzicht van het medianetwerk en de klanten, voorbeelden van campagnes en een goed gevuld blog vullen de praktische info aan tot een dynamisch geheel.

[M]media
Fotoboeken.nl

all-in e-commerce voor Fotoboeken.nl.

Fotoboeken.nl laat herinneringen leven. SEO, SEA, mailings en andere campagnes zorgen voor veel bezoekers die op de site alles vinden over het maken van een prachtig fotoproduct. Via zowel online- als desktop-software maken en bestellen klanten de mooiste fotoboeken en andere fotoproducten.