Websites

Website laten maken

We ontwikkelen professionele, aantrekkelijke en doelgerichte websites. Responsive uiteraard, zodat de website er op ieder apparaat top uitziet, probleemloos functioneert én goed gevonden wordt. Onze online-specialisten begeleiden het project en samen zorgen we voor een nieuwe website waar je trots op bent!

Zakelijke website laten maken

Doordat we verschillende type websites aanbieden, hebben we voor iedere ondernemer een passende techniek voor handen. Dit is ook terug te zien in het overzicht van onze klanten; we werken vanuit ons kantoor in Pijnacker (Zuid-Holland) voor zowel eenmanszaken en MKB'ers als voor internationaal opererende organisaties.

Wordpress Website of Website Op Maat?

Een nieuwe website start met een plan. Wat zijn de wensen op het gebied van lay-out en functionaliteit? Wat is het doel van de website? We kiezen samen het type website dat hier het beste bij aansluit. Daarbij houden we uiteraard rekening met de beoogde planning en het beschikbare budget.

WordPress website laten maken

Ben je van plan om zelf de content van de website te beheren, dan is een Wordpress Website de beste optie. Er zijn namelijk een aantal voordelen van WordPress websites tegenover maatwerk. Deze open source techniek biedt ontzettend veel mogelijkheden en kunnen we voordelig opzetten door gebruik te maken van bestaande templates, maar kan ook worden ingezet op basis van een volledig custom webdesign.

Maatwerk website

Wel op zoek naar een website met unieke look & feel op basis van de huisstijl, maar niet voornemens om zelf wijzigingen op de website zelf uit voeren? Dan is de Website Op Maat voor jou waarschijnlijk het beste product.

Wanneer je enkel een online visitekaartje wilt hebben kun je kiezen voor de Website Online Aanwezig. We maken dan een homepage met logo en bedrijfsinformatie zodat bezoekers eenvoudig en snel contact kunnen opnemen.

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Voor het maken van een webdesign, werken we met verschillende creatieve ontwerpers. Zij houden bij het maken van een webdesign uiteraard altijd rekening met de doelgroep van de website en de boogde conversie terwijl de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid worden gewaarborgd. We bevorderen zo de doelstellingen van de website door daarop in te spelen binnen het ontwerp, bijvoorbeeld door het toevoegen van goede call-to-actions. We maken onze websites op basis van 'responsive technieken'. Dat wil zeggen dat de website er op ieder apparaat (mobiel, tablet, desktop en laptop) goed uitziet en correct functioneert. Dat is belangrijk voor de gebruikerservaring en ook voor de vindbaarheid van de website.

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Goed vindbare websites (SEO)

De vindbaarheid van een website is voor een groot deel bepalend voor het succes ervan. Je kunt immers nog zo'n mooie website hebben, maar zonder bezoekers heeft dit geen waarde. Daarom zorgen we ervoor dat iedere nieuwe website SEO-proof is. Dat wil zeggen dat de techniek voldoet aan de huidige voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden. We houden daarbij dus rekening met de werkwijze van Google. Of een website ook daadwerkelijk goed gevonden wordt, hangt voor een groot deel samen met de content van de website, links naar de website vanaf andere webpagina's (linkbuilding) en de relevantie van de inhoud met het oog op de beoogde zoektermen. In veel gevallen, helpen wij onze klanten bij het schrijven van nieuwe website-teksten en geven we advies met het oog op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zo zorgen we samen dat de nieuwe website op de gewenste zoektermen zo optimaal mogelijk gevonden wordt.

Hosting, domeinregistratie, onderhoud & support

In veel gevallen verzorgen we naast het ontwerpen en bouwen van de website, ook de hosting en domeinregistratie. We kunnen dus een domein voor je vastleggen en als de website af is, kunnen we deze draaien op één van onze eigen servers. Zo kunnen we efficiënt onderhoud & support leveren.

Registreer je domeinnaam

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97