Websites

Website Op Maat

Een website met eigen uitstraling en volledige integratie van de huisstijl? De Website Op Maat biedt alle mogelijkheden voor het realeseren van de plannen en is al beschikbaar vanaf € 995,-.

Webdesign

Op basis van de huisstijl en overige wensen op het gebied van lay-out en functionaliteit, start een webdesigner met het ontwerp van de website. Daarbij wordt begonnen met het ontwerp van de desktop / laptop versie van de website op basis waarvan vervolgens ook de weergave op de tablet en smart phone tot stand komt.

Webdesign Velux Elektrotechniek

Webdesign van Velux Elektrotechniek

Responsive website Velux Elektrotechniek

Responsive website Velux Elektrotechniek

Responsive techniek

Wanneer het ontwerp van de website akkoord is, starten we met de technische vervaardiging. De lay-out van de website wordt responsive gebouwd, waardoor de website op vrijwel alle apparaten goed kan worden weergegeven en zo optimaal mogelijk functioneert. Technisch beschouwd voldoet de website dan ook meteen aan de huidige voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden. Uiteraard is de responsive techniek ook belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van de website, je wilt er immers voor zorgen dat gebruikers goed door de site kunnen navigeren om de benodigde informatie gemakkelijk te kunnen vinden.

Content Management Systeem (CMS)

De Website Op Maat is niet gekoppeld aan een Content Management Systeem (CMS). Dat betekent dat gewenste wijzigingen op de website door onze programmeurs (in de code van de website) worden doorgevoerd. Wil je de wijzigingen wel zelf kunnen doorvoeren? Kies dan voor Wordpress.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97