Webshops

WooCommerce Webshop

Telstar Webprojecten & Advies ontwikkelt betaalbare WooCommerce-webshops met veel functionaliteit. Daarbij streven we naar een optimale gebruikerservaring en conversie. WooCommerce is een E-Commerce platform dat draait op het 'open source' systeem Wordpress.

Woocommerce

Met WooCommerce beheer je zelf gemakkelijk de algemene content van de shop (teksten, afbeeldingen, video’s en meer), maar ook het assortiment (productprijzen en -informatie) en natuurlijk de bestellingen. Op dit moment wordt geschat dat 20%-30% van alle webshops van deze techniek gebruik maakt - je bent dus in goed gezelschap.

Wil jij ook de kansen benutten die online wachten? Neen dan contact met ons op, we denken graag met je mee en bieden voor iedere situatie de passende webshop en benodigde ondersteuning.

Mobile first & SEO-proof

Bij vervaardiging van een WooCommerce Webshop gaan we uit van het 'mobile first-principe'. We kiezen op basis van de wensen op het gebied van lay-out en functionaliteit voor een responsive template, zodat de weergave en functionaliteit zich automatisch aanpast op het formaat van het scherm en de webshop dus optimaal presteert op alle apparaten (smartphone, tablet, desktop & laptop). Een ander voordeel van een WooCommerce Webshop is dat deze technisch beschouwd 'SEO-proof' is en daarmee dus alle mogelijkheid bevat om goed gevonden te kunnen worden. Indien gewenst breiden wij ons product uit met advies gericht op de vindbaarheid van de webshop.

Open Source webshop

WooCommerce bevat als populairste Wordpress webshop-platform zeer veel functionaliteiten. De kracht van het systeem zit in de wereldwijde doorontwikkeling van de open source techniek, daardoor zijn er veel thema's, lay-outs en plugins beschikbaar. Vaak kunnen we daardoor aan alle wensen voldoen zonder daarbij zelf (veel) programmeerwerk toe te passen. Bovendien ben je als webshop-eigenaar met deze techniek niet gebonden aan een websiteontwikkelaar, er zijn immers veel partijen met expertise op het vlak van WooCommerce en Wordpress.

Tal van betaalmogelijkheden

Binnen de techniek van WooCommerce zijn er tal van mogelijkheden met betrekking tot de betaalmethodes. Zo kunnen iDeal, Paypal en creditcard worden geïmplementeerd op basis van plugins van de gekozen Payment Service Provider.

Onderhoud WooCommerce Webshop

Doordat Wordpress en WooCommerce wereldwijd worden doorontwikkeld, worden er continu updates met uitbreiding van functionaliteit, bug- en securityfixes uitgebracht. Voor de optimale werking van de webshop en de veiligheid van de shop en server, is het van belang dat deze updates periodiek worden geïnstalleerd. Wij nemen u al deze werkzaamheden uit handen en zorgen voor een professioneel onderhouden webshop.

Registreer je domeinnaam

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97