Onderhoud en support

Onderhoud & ondersteuning

Onderhoud

Dat de online wereld veel in beweging is, behoeft geen nadere toelichting. Een website of webshop, heeft daardoor regelmatig onderhoud nodig. Is je website bijvoorbeeld gekoppeld aan Wordpress, dan is het voor het optimaal functioneren en de veiligheid van de website en server, belangrijk om periodiek te controleren op updates en deze te installeren. Wij kunnen deze werkzaamheden voor je verzorgen, maar je kunt dit uiteraard ook zelf (laten) uitvoeren indien de website elders wordt gehost.

Ondersteuning

Zelf je website onderhouden met een Content Management Systeem (CMS) is gemakkelijk, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je ergens een vraag over hebt. Uiteraard staan we dan voor je klaar. We bieden ondersteuning in veel verschillende soorten & maten. Vaak is onze ondersteuning kosteloos, soms vragen projecten wat meer van onze support en wordt onze tijd verrekend. Dat kan op basis van nacalculatie of op basis van een onderhoudscontract; we bespreken van tevoren met je wat gewenst is.

Hostingpakket met of zonder ondersteuning

Meestal verwerken we de ondersteuning in het hostingpakket. Bijvoorbeeld bij een Wordpress Website; we doen dan een voorstel voor een pakket waarbij hosting, onderhoud & ondersteuning zijn inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de hosting af te nemen; onderhoudswerkzaamheden (zoals controle op- en installatie van updates, het maken van backups, etc.) en eventuele ondersteuning bij het gebruik van Wordpress worden dan op basis van nacalculatie verrekend.

Een website bij een andere partij en hulp nodig?

Uiteraard kunnen we je ook van dienst zijn als je een website hebt laten maken bij een andere partij, maar je vragen hebt over het toepassen van wijzigingen op de website. Afhankelijk van de gebruikte techniek, kunnen we je in veel gevallen verder helpen.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 206 14 10