Onderhoud en support

Hosting

Professionele hosting

Laat je een nieuwe website of webshop bouwen door Telstar Webprojecten & Advies? Dan is het waarschijnlijk wel zo efficiënt wanneer wij ook de hosting voor je verzorgen. Als u hiervoor kiest, wordt uw website gehost op één van onze servers (VPS of Dedicated server). Op deze servers worden enkel de websites van de klanten van Telstar Webprojecten & Advies gehost (anders dan bij shared hosting), zodat we een optimale service kunnen bieden. De serveromgevingen van Telstar draaien op hoogwaardige, redundant uitgevoerde platformen. Bovendien wordt de data van de serveromgevingen door middel van snapshots / backups op meerdere locaties opgeslagen.

Verschillende hostingpakketten

We bieden verschillende hostingpakketten waarbij we per project bekijken welk pakket het beste past. De hostingkosten variëren zodoende afhankelijk van het pakket; ons voordeligste hostingpakket is er al vanaf € 3,95 per maand.

Ook e-mail is bij de hosting inbegrepen

Als extra dienst bieden we naast de webhosting ook hosting van de e-mail aan. Hiervan kan gebruik worden gemaakt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je gebruik maakt van de e-mailhosting bij Telstar Webprojecten & Advies, verloopt de e-mail via een webserver. Je kunt de e-mail met een desktop / laptop, smart phone of tablet van de server ontvangen en via de server versturen; tevens is er een webmail beschikbaar.

Liever elders hosten?

Laat je de website of webshop liever elders hosten? Dat kan! De technieken die we aanbieden zijn open source en projecten kunnen dus ook bij andere aanbieders worden ondergebracht (mits de servers correct zijn geconfigureerd op basis van de gebruikte techniek).

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 206 14 10