Onderhoud en support

Content Management & Onderhoud

Zelf de inhoud van je website beheren? Dat kan! Heel gemakkelijk zelfs met behulp van het Content Management Systeem (CMS) Wordpress. Het is uiteraard ook mogelijk de content van de site door ons te laten beheren; net wat je wilt.

Wordpress CMS

Met Wordpress - een gratis en eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem (CMS) - kun je zelf de inhoud van de site beheren. Zo pas je gemakkelijk teksten aan, voeg je afbeeldingen en video's toe of maak je bijvoorbeeld een nieuw menu-item. Doordat Wordpress een open source systeem is waar wereldwijd veel in wordt (door)ontwikkeld, zijn de mogelijkheden op het gebied van functionaliteit gigantisch. Dit systeem is de basis van onze producten Wordpress Website en WooCommerce Webshop.

Geen tijd? Laat ons de content van website beheren

Geen tijd om zelf de content van je website aan te passen? Of geen zin om je te verdiepen in de werking van een Content Management Systeem (CMS)? Dan kunnen wij alle gewenste aanpassingen op de website voor je verzorgen. Dit kan gaan om een jaarlijkse aanpassing van bijvoorbeeld tarieven, maar we kunnen ook wekelijks een nieuwsitem voor je schrijven en plaatsen. Dat kan op basis van nacalculatie, maar ook op basis van een onderhoudscontract; laat ons weten wat je voorkeur heeft!

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 206 14 10