Onderhoud en support

Onderhoud & Support

Als allround internetbedrijf zijn we bij Telstar Webprojecten & Advies vooral bezig met het ontwerpen en bouwen van websites en –shops, maar uiteraard hoort goed onderhoud en passende support daar ook bij.

  • Hosting - We kunnen zorgen voor professionele webhosting van je website of webshop.
  • Domeinregistratie - Indien gewenst registreren en / of beheren wij je domein(en).
  • Content Management - Het beheren van de content van je website (teksten, afbeeldingen, video's en meer) kan met een Content Management Systeem (CMS), maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor je verzorgen.
  • Ondersteuning - Wij staan altijd voor je klaar, bijvoorbeeld bij vragen over het gebruik van het CMS maar we bieden ook ondersteuning bij allerhande overige vragen.

Goede service, één contactpersoon, één factuur

Voor de meeste klanten leveren we het totaalpakket van bovenstaande diensten: we registeren het domein (of nemen het beheer daarvan over), bouwen de website, verzorgen de hosting en leveren ondersteuning waar nodig. Zo weet je als klant bij ons zeker dat je gegarandeerd bent van een goede service. Is er iets aan de hand? Dan bel je ons en we zorgen dat het in orde komt. Bovendien is dit administratief wel zo overzichtelijk; alle diensten worden op één factuur verrekend.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97