Websites

Website Op Maat

Een website met een eigen uitstraling en volledige integratie van de huisstijl van je bedrijf? Dan past de 'Website Op Maat' het beste bij de plannen. Uiteraard zorgen we er daarbij voor dat je (indien gewenst) zelf de content van de website kunt beheren en dat de website goed vindbaar wordt opgezet. De 'Website Op Maat' bieden we aan vanaf € 995,-.

Webdesign

Op basis van de huisstijl en overige wensen op het gebied van lay-out en functionaliteit, start een webdesigner met het ontwerp van de website. Daarbij wordt begonnen met het ontwerp van de desktop / laptop versie van de website op basis waarvan vervolgens ook de weergave op de tablet en smart phone tot stand komt.

Webdesign Velux Elektrotechniek

Webdesign van Velux Elektrotechniek

Responsive website Velux Elektrotechniek

Responsive website Velux Elektrotechniek

Responsive techniek

Wanneer het ontwerp van de website akkoord is, starten we met de technische vervaardiging. De techniek van de website wordt 'responsive', zodat de website op alle apparaten goed wordt weergegeven en optimaal functioneert. Mede daarmee zorgen we dat de website technisch beschouwd voldoet aan de huidige voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden. Uiteraard is dit ook belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Content Management Systeem (CMS)

De 'Website Op Maat' kunnen we afhankelijk van je wensen ook koppelen aan ons Content Management Systeem (CMS). Met het CMS is het mogelijk om zelfstandig de content (menu, teksten, afbeeldingen, video's etc.) op de website te beheren. Uiteraard kunnen wij de content van de website ook voor je beheren; als dat gewenst is wordt de website niet aan een CMS gekoppeld.

Voorkeur voor Open Source?

Het CMS van Telstar Webprojecten & Advies is een 'op maat gemaakt systeem' en wordt specifiek ten behoeve van de klanten van Telstar ontwikkeld en onderhouden. Dit heeft als voordeel dat we onze klanten vaak beter van dienst kunnen zijn. Een mogelijk nadeel is dat de website niet kan worden ondergebracht bij andere aanbieders. Alternatief is om te kiezen voor een website die is vervaardigde op basis van 'open source' techniek, zoals een Wordpress Website.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97