Websites

Website Eenvoudig & Snel

Ons product 'Website Eenvoudig & Snel' is een voordelige en professionele oplossing die eenvoudig & snel geïmplementeerd kan worden. De website wordt gekoppeld aan ons Content Management Systeem (CMS), zodat je zelf de teksten, afbeeldingen en video's op de website kunt beheren.

Kies uit verschillende template-websites

De werkwijze 'Eenvoudig & Snel' is gebaseerd op een zogenaamd 'template', een website met een vooraf gedefinieerde lay-out en structuur. Er zijn verschillende templates beschikbaar waaruit je er één kunt kiezen. Het template wordt uiteraard voorzien van het logo en de huisstijlkleuren, maar doordat we dezelfde opbouw inzetten voor verschillende doeleinden en klanten, kunnen we de vervaardiging van een 'Eenvoudig & Snel'-website tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Eenvoudig & Snel Template 1

Website Eenvoudig & Snel Template

Eenvoudig & Snel Template 2

Website Eenvoudig & Snel Template

Responsive website

De 'Website Eenvoudig & Snel' wordt direct 'responsive' opgezet, zodat de weergave en functionaliteit van de website zich automatisch aanpast aan de maat van het apparaat waarop deze wordt getoond. Zo is de website gemakkelijk te bekijken op ieder scherm, dus ook op tablets en smart phones. Bovendien is dit belangrijk voor de vindbaarheid van de website.

Al een responsive website vanaf € 795,-

De 'Eenvoudig & Snel'-website bieden we aan vanaf € 795,00. Je hebt voor die prijs een volledige website die alle functionaliteit bevat die je nodig hebt.

Toch liever een eigen design?

Wanneer je toch liever een website hebt met een eigen uitstraling, dan past onze Website Op Maat waarschijnlijk beter bij de wensen. Hierbij wordt namelijk niet gekozen uit bestaande templates, maar maakt een webdesigner op basis van de huisstijl en overige wensen op het gebied van lay-out en functionaliteit een 'op maat' ontwerp voor de website.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

Demo aanvragen