Websites

Websites

Telstar Webprojecten & Advies ontwikkelt professionele, aantrekkelijke en doelgerichte websites. Na het in kaart brengen van de wensen en doelstellingen, maken we een responsive website die op ieder apparaat functioneert en goed gevonden wordt. Daarbij is de beoogde conversie uiteraard het uitgangspunt. Samen zorgen we ervoor dat de nieuwe website een positief uithangbord is en bijdraagt aan het beoogde resultaat.

Een website voor iedere ondernemer

Doordat we verschillende type websites aanbieden, hebben we voor iedere ondernemer een passende techniek voor handen. Dit is ook terug te zien in het overzicht van onze klanten; we werken vanuit ons kantoor in Pijnacker (Zuid-Holland) voor zowel eenmanszaken en MKB'ers als voor internationaal opererende organisaties.

Website Eenvoudig & Snel, Op Maat of Wordpress?

Een nieuwe website start met een plan. Wat zijn de wensen op het gebied van lay-out en functionaliteit? Wat is het doel van de website? We kiezen samen het type website dat hier het beste bij aansluit. Daarbij houden we uiteraard rekening met de beoogde planning en het beschikbare budget. Met ons template gebaseerde product Website Eenvoudig & Snel bieden we een zeer voordelige en complete website. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een Website Op Maat met een eigen unieke look & feel op basis van de huisstijl. Gaat de voorkeur uit naar 'open source', dan is een Wordpress Website een betere optie. Daarnaast hebben we met het product Online Aanwezig een aantrekkelijk website voor het online brengen van een 'online visitekaartje' (één webpagina met logo en beperkte informatie).

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Voor het maken van een webdesign, werken we met verschillende creatieve ontwerpers. Zij houden bij het maken van een webdesign uiteraard altijd rekening met de doelgroep van de website en de boogde conversie terwijl de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid worden gewaarborgd. We bevorderen zo de doelstellingen van de website door daarop in te spelen binnen het ontwerp, bijvoorbeeld door het toevoegen van goede call-to-actions. We maken onze websites op basis van 'responsive technieken'. Dat wil zeggen dat de website er op ieder apparaat (mobiel, tablet, desktop en laptop) goed uitziet en correct functioneert. Dat is belangrijk voor de gebruikerservaring en ook voor de vindbaarheid van de website.

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Goed vindbare websites (SEO)

De vindbaarheid van een website is voor een groot deel bepalend voor het succes ervan. Je kunt immers nog zo'n mooie website hebben, maar zonder bezoekers heeft dit geen waarde. Daarom zorgen we ervoor dat iedere nieuwe website SEO-proof is. Dat wil zeggen dat de techniek voldoet aan de huidige voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden. We houden daarbij dus rekening met de werkwijze van Google. Of een website ook daadwerkelijk goed gevonden wordt, hangt voor een groot deel samen met de content van de website, links naar de website vanaf andere webpagina's (linkbuilding) en de relevantie van de inhoud met het oog op de beoogde zoektermen. In veel gevallen, helpen wij onze klanten bij het schrijven van nieuwe website-teksten en geven we advies met het oog op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zo zorgen we samen dat de nieuwe website op de gewenste zoektermen zo optimaal mogelijk gevonden wordt.

De website zelf beheren

Door het koppelen van een Content Management Systeem (CMS) aan de website, kun je alle content op de website (menustructuur, teksten, afbeeldingen, video's, Google Maps, etc.) zelf beheren. Bij de Website Eenvoudig & Snel is de koppeling met ons eigen CMS standaard inbegrepen, bij de Website Op Maat is die optioneel. De Wordpress Website is gebaseerd op het gelijknamige systeem en bevat deze functionaliteit ook standaard. Uiteraard is het ook mogelijk om het beheer van de inhoud van de website bij ons neer te leggen, wij voeren dan op aanvraag de gewenste wijzigingen door.

Website beheren met TMCMS

Website beheren met TMCMS

Website beheren met Wordpress

Website beheren met Wordpress

Hosting, domeinregistratie, onderhoud & support

In veel gevallen verzorgen we naast het ontwerpen en bouwen van de website, ook de hosting en domeinregistratie. We kunnen dus een domein voor je vastleggen en als de website af is, kunnen we deze draaien op één van onze eigen servers. Zo kunnen we efficiĆ«nt onderhoud & support leveren.

Registreer je domeinnaam

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97