Website laten maken Pijnacker-Nootdorp

Website ontwikkelen Pijnacker

Een website laten ontwikkelen in Pijnacker of omgeving? Dan kom je al snel uit bij Telstar Webprojecten & Advies: het bureau voor websiteontwikkeling in Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

Goed vindbare, responsive website ontwikkelen

Laat je door Telstar Webprojecten & Advies in Pijnacker een website ontwikkelen? Dan gaat het niet alleen om de techniek. Samen bekijken we welk doel de website heeft en hoe we dit kunnen bereiken. Wij zorgen dat de techniek voldoet aan de voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden en graag helpen we je ook bij het opstellen van de content om de vindbaarheid te bevorderen. Tevens zorgen we dat de website ‘responsive’ wordt ontwikkeld, zodat deze op alle schermen goed wordt weergegeven en naar behoren functioneert.

Website ontwikkelen? Een aantal opties:

Wanneer we starten met het ontwikkelen van een nieuwe website, bekijken we altijd samen welke opties er zijn. Wij bieden grofweg twee opties voor het ontwikkelen van een website:

Website Op Maat

Op zoek naar een website die volledig op jouw huisstijl, wensen en ideeën wordt afgestemd? Dan kies je voor een Website op Maat. Een webdesigner start met een custom webdesign en pas als dat webdesign volledig naar wens is, vervaardigen we de techniek.

Indien gewenst adviseren we je bij het opstellen van de teksten en metadata, zodat de website direct voldoet aan de voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden.

Website op maat laten maken

Wordpress Website

Een website ontwikkelen gebaseerd op open source-techniek? Kies dan voor de Wordpress Website. Veel ontwikkelaars werken wereldwijd aan de techniek van Wordpress en daardoor zijn veel thema’s, webdesigns en plugins voorhanden. Doordat het systeem wereldwijd wordt ontwikkeld, ben je als gebruiker niet afhankelijk van een leverancier. Wel zijn de maandelijkse kosten van een Wordpress Website wat hoger dan van bovenstaande twee opties, doordat periodiek controles op / uitvoering van (beveilings-)updates en backups dienen plaats te vinden.

Wordpress

Wordpress Premium Website

Ook bij het ontwikkelen van een Wordpress Website is het mogelijk om uit te gaan van een custom webdesign; wij noemen dit een Wordpress Premium Website. Een webdesigner maakt op basis van de huisstijl en functionele wensen een aantrekkelijk webdesign en ze wordt vervolgens binnen het gekozen Wordpress-thema technisch vervaardigd.

Webshop laten ontwikkelen

Niet op zoek een website, maar naar het laten ontwikkelen van een webshop? Ook dat kan! We maken webshops op basis van het E-commerce platform WooCommerce. Lees op deze pagina meer informatie over het laten maken van een WooCommerce Webshop.

Afspraak maken?

Uiteraard geven je graag meer uitleg over bovenstaande opties en alle bijkomende mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij ons op Bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker, maar wij kunnen ook bij jou langs komen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97