Website laten maken Pijnacker-Nootdorp

Website ontwikkelen Pijnacker

Een website laten ontwikkelen in Pijnacker of omgeving? Dan kom je al snel uit bij Telstar Webprojecten & Advies: het bureau voor websiteontwikkeling in Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

Goed vindbare, responsive website ontwikkelen

Laat je door Telstar Webprojecten & Advies in Pijnacker een website ontwikkelen? Dan gaat het niet alleen om de techniek. Samen bekijken we welk doel de website heeft en hoe we dit kunnen bereiken. Wij zorgen dat de techniek voldoet aan de voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden en graag helpen we je ook bij het opstellen van de content om de vindbaarheid te bevorderen. Tevens zorgen we dat de website ‘responsive’ wordt ontwikkeld, zodat deze op alle schermen goed wordt weergegeven en naar behoren functioneert.

Website ontwikkelen? Een aantal opties:

Als we starten met het ontwikkelen van een nieuwe website, bekijken we altijd samen welke opties er zijn. Wij bieden grofweg drie opties voor het ontwikkelen van een website:

Website Eenvoudig & Snel

De Website Eenvoudig & Snel is een professionele website die eenvoudig en snel geïmplementeerd kan worden. Door de template-gebaseerde werkwijze en koppeling met ons Content Management Systeem (CMS) ben je met deze website verzekerd van een professionele, voordelige oplossing.

Website Op Maat

Op zoek naar een website die volledig op jouw huisstijl, wensen en ideeën wordt afgestemd? Dan kies je voor een Website op Maat. Een webdesigner start met een custom webdesign en pas als dat webdesign volledig naar wens is, vervaardigen we de techniek. Indien gewenst, koppelen we de website ook aan ons CMS, zodat je zelf de teksten, afbeeldingen en overige inhoud van de website kunt beheren.

Wordpress Website

Een website ontwikkelen gebaseerd op open source-techniek? Kies dan voor de Wordpress Website. Veel ontwikkelaars werken wereldwijd aan de techniek van Wordpress en daardoor zijn veel thema’s, webdesigns en plugins voorhanden. Doordat het systeem wereldwijd wordt ontwikkeld, ben je als gebruiker niet afhankelijk van een leverancier. Wel zijn de maandelijkse kosten van een Wordpress Website wat hoger dan van bovenstaande twee opties, doordat periodiek controles op / uitvoering van (beveilings-)updates en backups dienen plaats te vinden.

Afspraak maken?

Uiteraard geven je graag meer uitleg over bovenstaande drie opties en alle bijkomende mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij ons op Bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker, maar wij kunnen ook bij jou langs komen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97