Webshops

Webshops

Telstar Webprojecten & Advies ontwikkelt webshops voor ondernemers. Daarbij streven we naar een optimale gebruikerservaring en conversie. Wil jij ook de kansen benutten die online wachten? Neen dan contact met ons op, we denken graag met je mee en bieden voor iedere situatie de passende webshop en benodigde ondersteuning.

Webshop laten maken

Afhankelijk van je wensen, planning en budget bekijken we welk type webshop het beste bij je past:

  • Met de Webshop Eenvoudig & Snel hebben we een professionele, template gebaseerde oplossing in huis die we zeer voordelig kunnen aanbieden. Dit product bevat alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle webwinkel.
  • Liever een webwinkel met een custom webdesign? Dan is de Webshop Op Maat waar je naar op zoek bent. Dit product is vaak ook ons uitgangspunt wanneer er complexere processen plaats gaan vinden, bijvoorbeeld als het product nog online dient te worden bewerkt, samengesteld of opgemaakt.
  • Als je voorkeur uit gaat naar open source, dan is de WooCommerce Webshop in veel gevallen de beste oplossing. WooCommerce is een e-commerce platform dat draait op Wordpress.

Vindbaarheid van de webshop (SEO)

Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat je nieuwe webshop goed gevonden wordt. Of dat lukt, hangt af van veel factoren die je als webshop-ondernemer zelf in de hand hebt. Denk daarbij aan strategisch en actief content management, linkbuilding en overige zoekmachineoptimalisatie-werkzaamheden. Indien gewenst geven we je graag advies op deze punten. Daarnaast is het belangrijk dat de techniek van je webshop 'SEO-proof' is en technisch beschouwd voldoet aan de geldende voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden. Daar zorgen wij voor!

"Mobile first": responsive webdesign

Om in deze tijd een webshop tot een succes te maken, is een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign heel belangrijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat het webdesign responsive is. Een responsive webshop functioneert namelijk optimaal op alle apparaten (mobiel, tablet, desktop en laptop); de weergave en functionaliteit passen zich automatisch aan op het formaat van het scherm. Dat is wel zo handig voor je klanten, maar ook belangrijk met het oog op de vindbaarheid.

Betaalmethoden

We kunnen je webshop koppelen met verschillende betaalmethodes. Meestal werken we met de payment service provider Multisafepay, waarbinnen iDEAL, VISA, Mastercard en PayPal beschikbaar zijn.

Webshop met CMS of backoffice

Uiteraard kunnen wij indien gewenst het volledige beheer van de webshop voor je verzorgen. Meestal is het echter gewenst dat onze klanten dit zelfstandig kunnen doen. Afhankelijk van welk product je kiest, kan de webshop worden gekoppeld aan een Content Management Systeem (CMS) of Backoffice. Met deze systemen kan gemakkelijk zelfstandig de content van de shop (het assortiment, teksten, afbeeldingen, video's, etc.) worden beheerd en orders gemanaged. Bij de Webshop Eenvoudig & Snel is de koppeling met ons eigen CMS standaard inbegrepen, bij de Webshop Op Maat is het afhankelijk van het type shop of we het CMS gebruiken of een custom backoffice maken. De 'WooCommerce Webshop' is onderdeel van Wordpress en bevat zodoende deze functionaliteit als standaard.

Onderhoud & support, domeinregistratie en hosting

Voor de meeste webshops die we opleveren geldt dat we onderhoud & support leveren op aanvraag of op contractbasis. Uiteraard verlenen we daarnaast alle bijkomende werkzaamheden, zoals professionele webhosting en het verzorgen van domeinregistratie.

Registreer je domeinnaam

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak te plannen.

015 - 361 54 97